Klantervaring

Neusspel en praktijkspeuren
Dit is een fantastische hondenschool waar op een positieve manier wordt getraind. Diana legt erg duidelijk uit en is enthousiast. We doen neusspel, speuren en een stukje opvoeding bij haar en dat vinden wij en onze flatcoated pup erg leuk en leerzaam.
Rianne en Famke (Flatcoated retriever)

Praktijkspeuren en neusspel
Wij hebben een speurlessen kennismakingspakket gedaan bij Diana en de workshop neusspel. Leerzaam en leuk, deskundig en positief. Ze benoemt gedrag wat je hond laat zien, weet waar ze het over heeft, geeft je ruim kennis mee, en het bezigzijn is erg leuk. Met de spulletjes die je meekrijgt kun je thuis vooruit en de informatie van de workshop krijg je ook nog schriftelijk mee (heel handig en fijn!!). Diana is een fijn persoon, leuk, open en toegankelijk. Heel leuk dat ze hier in Twente is gestart! Speuren is geweldig voor hond en baas, aanrader!
Eva van Tuijn en Daan (Leeuwhondje)

Workshop neusspel
De workshop Neusspel was me ten zeerste aanbevolen, en terecht! Beginnen met de theorie, om de praktijk te kunnen oefenen met een basiskennis van hoe je de hond laat werken... En hoe! Sep ging er uiteindelijk volledig voor... is ook thuis enorm fan van "het stokje zoeken", dus we oefenen geregeld. Ik raad het met veel plezier aan aan vrienden en kennissen, het was de moeite. Diana, bedankt, en tot volgende keer !
Kim Verschueren en Sep (Border Collie)

Opvoeding en gedrag, workshop neusspel & praktijkspeuren
Wil je een prettige, deskundige én gezellige speurles, workshop neusspel of Roedelles dan ben je bij Hondenschool Enjoy aan het juiste adres!
Met veel kennis en enthousiasme leidt Diana haar lessen! Daarbij is zij ook buiten de lessen om (via e-mail, fb, enz) bereid tips te geven. Kortom, enorm aan te bevelen!
Judith met Sara (x-chihuahua)

Praktijkspeuren
Hele leuke eerste speurles gehad met Jip, mijn 10 maanden jonge, ruwharige teckel. Ze vond het heel spannend en natuurlijk was ik heel benieuwd hoe ze het zou doen. Maar ze vond 't geweldig. De rust die Diana uitstraalt is fijn.... heb nu al zin in de volgende les!
Marieke en Jip

Workshop neusspel
Met 2 Bordercollies tegelijk meedoen, eentje ervan is een ervaren Agility hond die echt nergens anders 'voor te porren' was. De ander een onstuimige jongedame van 9 maanden die alleen maar oog heeft voor eten en haar viervoetige vriendin waarmee ze ,zodra ze buiten staat begint met 'drijven'. Ik wist bij voorbaat dat het moeilijk zou worden, zo niet onmogelijk maar na de enthousiaste aankondiging leek me zo'n workshop leuk genoeg om te proberen en wat ben ik daar blij om!
Het was: Leerzaam, leuk, inspirerend en heel motiverend! Mijn honden hebben me versteld doen staan ( maar na de theoretische 1e deel had ik daar al hoop op)
Diana BEDANKT! een verrijking voor mij - ons - onze jongens ( 17 en 20 waren mee en 'zoeken' nu ook dagelijks een keertje met onze viervoeters! in plaats van Gamen!!!! dus dat wil wat zeggen!) en bedankt namens onze honden die er een heel fijn spel bijhebben.
Esther ( Jan, Jelle en Yosh) Joy & Fame en de oude Collies


Workshop neusspel
"Dank voor het toesturen van de foto's. Een mooi beeldverhaal van een leuke leerzame dag. Ik heb er van genoten met Boris, mijn onstuimige enthousiaste Jack Russel . We waren beiden moe maar voldaan na deze ochtend. We zijn lekker af en toe bezig met een speur of zoek spelletje en dat gaat heel leuk. Ben zeker in voor een vervolg of voor een kennismaking met het praktijk speuren op de locatie in Zoetermeer
Gonnie met Boris (Jack Russel)

Praktijkspeuren
Speuren met je hond is ontzettend leuk en leerzaam om te doen, zeker als je net als ik, een onzekere hond hebt. Van het speuren krijgt ze meer zelfvertrouwen!! Het is heel leuk om de "taal" van je hond te lezen en te begrijpen. Door het speuren wordt de band met je hond ook beter. Ik vind het zelf heel knap van mijn hond dat ze in een gebied waar veel andere honden en mensen lopen toch het juiste spoor oppakt en hoe ik moet "lezen" waar ze naar toe wil. En dat ik leer op mijn hond te vertrouwen, immers zij weet de weg en ik niet.!!! Ik kan het iedereen aanbevelen om lekker met je hond te gaan speuren. Goed voor de hond en goed voor de baas!!
Helga met Nora (Drentse Patrijs)

Workshop neusspel
Het was super leuk en gezellig!! En wat deed je het leuk Diana!! Ook niet onbelangrijk! Super enthousiast en duidelijke uitleg! Er werdt alle tijd voor de honden genomen! Super!!
Tessa en Bailey (jack russel)

Praktijkspeuren
Speuren bij Hondenschool Enjoy onder leiding van Diana betekent voor Maud dat doen waar zij goed in is: het gebruiken van haar neus. Voor mij als baasje betekent het speuren bij Diana: professionele begeleiding, alle aandacht, duidelijke uitleg, optimale invulling van de beschikbare tijd en met een heerlijk leeg hoofd op huis aan. Als het aan de honden ligt, kiezen zij voor speuren.
Hanneke van Neck met Maud (ruwharige dwergteckel)

Kennismakingsworkshop speuren & praktijkspeurlessen
Wij hebben met onze Friese Staby Reu van 5 jaar een kennismakingsworkshop en speurlessen gevolgd. We vinden het zeer leerzaam en hebben echt genoten. Diana kan goed de speurtechnieken en het hondengedrag uitleggen. De sfeer is ongedwongen en er wordt rekening gehouden met de wensen en behoefte van hond en baas. Kortom: een aanrader!
Sander en Mariska

Opvoeding & gedrag, praktijkspeuren
Op zoek naar een leuke bezigheid voor mijn hond en mij kwam ik uit bij praktijkspeuren. Ik ben ook een enthousiaste Roedelaar (Opvoeding van de hond aan de hand van de Roedelmethode). Als Roedelaar voed je de hond op, op stem en gebaar en door het blijven 'lezen’ van de gedragingen van je hond en daar dan als roedelleider tijdig op te anticiperen al dan niet gevolgd door een handeling.  Diana heeft mij destijds ook lesgegeven in de fijne kneepjes van de Roedelmethode. Wat ik nu als erg leuk en leerzaam ervaar is dat tijdens de speurlessen je weer een stapje verder gaat in dat zelfde 'lezen' van je hond maar dan zonder direct handelen van mij als baas. Dat speuren doet mijn hond beter dan ik. Ik vind het leuk om op die manier je hond het voortouw te kunnen laten nemen terwijl ik hem als baas de gelegenheid geef om zijn kunstje zo goed mogelijk te laten volbrengen. Het geeft een enorm gevoel van samenwerking.
Ellen Corvelijn met Syb

Praktijkspeuren
Wij hebben ondanks het slechte weer zo genoten zaterdag! Tess was dezelfde dag echt heel er moe. We konden haar opvegen.
Frederik en Annette met Tess (Golden Retriever)