Kennismakingsles

Onze kennismakingsles duurt 1,5 uur en is een combinatie van Praktijkspeuren en Neusspel Speuren. We beginnen met een stukje theorie over speuren en geuren. Daarna ga ik je leren om zelf een kort Neusspel spoor uit te lopen en samen met je hond uit te werken. Je kunt Neusspel Speuren na de kennismakingsles gemakkelijk thuis zelf oefenen. Wanneer dit goed gaat zal ik je kennis laten maken met een aantal korte sporen uit het praktijkspeuren. Je zult versteld staan hoe snel jouw hond leert!

Een kennismakingsles is altijd individueel en vrijblijvend!  Bekijk onze tarieven hier.

Garantie!

Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel elke hond, met de juiste begeleiding kan leren speuren. Daarom durven wij deze garantie te geven! Mocht je hond tijdens de kennismakingsles toch helemaal niets doen met zijn neus dan krijg je de kosten van de speurles van ons terug!

Vervolglessen

Het voordeel van individuele lessen is dat de instructeur zich optimaal op jou en je hond kan richten en direct aanwijzingen kan geven. Je krijgt alle aandacht en kunt direct je vragen stellen. Je mag ook altijd iemand meenemen, alleen maar leuk!

Het doel van onze lessen is recreatief bezig zijn, daarom bepaal je zelf hoe vaak je wilt komen speuren. Dit kan elke week, eens in de twee a drie weken of eens per maand. Je beslist dit helemaal zelf.