Individuele les Neusspel ®

Tijdens de individuele les Neusspel leert je samen met je hond speur- en zoekspelletjes zonder dat je hond direct naar snoepjes zoekt. Niet omdat wij tegen snoepjes zijn, maar juist omdat het zo leuk is om je te laten ervaren dat er meer mogelijkheden zijn! Neusspel is hierdoor ook uitermate geschikt voor honden "met een maatje meer" of honden met een (tijdelijk) fysieke beperkingen.

Is je hond heel druk? Heeft je hond uitdaging nodig? Dan is Neusspel de oplossing voor jou en je hond! Neusspel maakt je hond echt moe! Na deze les kunt je thuis zelf langere tijd aan de slag met je hond, alle geleerde oefeningen kan je tijdens het uitlaten,  in- of rondom het huis uitvoeren.

Neusspel bestaat uit Neusspel theorie, Neusspel Speuren, Neusspel Zoeken en Neusspel Huiskamerzoeken. Al deze onderdelen komen aan bod tijdens een individuele les.

Meer informatie over Neusspel vind je op www.neusspel.nl

Neusspel Nederland

Neusspel is in 2012 ontwikkeld door Diana Arkeveld en is er voor iedereen die graag thuis zijn hond mentaal willen uitdagen, zonder direct gebruik te maken van snoepjes.

Een workshop of les Neusspel kun je herkennen aan het onderstaande logo:
neusspel_logo_200

Neusspel is een beschermde merknaam en geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Neusspel mag alleen gegeven worden door gecertificeerde instructeurs. Meer informatie vindt u ook op www.neusspel.nl